Gulyáslevest, a halászlevet és a Dobos-tortát kóstolnak Sanghajban

  •   
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Sanghajban mutatkozik be a magyar gasztronómia, amely az agrárminiszter-helyettes szerint a magyar kultúra egyik legfontosabb eleme. „A tájak és az azokhoz kapcsolódó ízek felfedezésére bátorítjuk a kínai vendégeket” – mondta Farkas Sándor a Sanghaji Magyar Gasztronómiai Napok megnyitóján.

A magyar nevezetességek iránt érdeklődők két héten át kóstolhatják a Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetsége által delegált séfek és cukrászok kínálatát, így többek között a gulyáslevest, a halászlevet vagy a Dobos-tortát. – íjra az agroinform.hu

fotó: AM
forrás: agroinform.hu

A Kelet Gyöngye torony nem első alkalommal ad helyet magyar eseménynek – mondta Bolla Szilárd főkonzul.

(forrás: agroinform.hu)


  •   
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •