Rózsafesztivál – nézegessen csodálatos fotókat!

Huszadik alkalommal indul útjára a Rózsafesztivál Szeged Szőreg városrészében. Rózsákkal díszített lovas kocsik vonultak végig az utcán, rózsákat szórtak a nézők közé a kocsikról. De vásárolni is lehetett a többfajta, gyönyörű rózsákból.

Szőregen a rózsatermesztők minden év júniusában többnapos programsorozattal ünneplik Európa-szerte híres rózsáikat. A Szőregi Rózsafesztivál alkalmával, rózsadíszben pompáznak a város utcái és terei. A lakosok minden évben örömmel várnak vissza mindenkit, akik szerelmesei a rózsáknak és kedvelik ezt a csodaszép, ünnepi cicomát. Ha szereti a virágokat, a székesfehérvári szúrósvízről és a Rózsakert-ről szóló cikkünkben is örömét leli.

Rózsafesztivál: MTI Fotó: Rosta Tibor

Notes

  • Küldj egy képet!

    Láttál egy szép kiránduló helyet, találtál egy jó éttermet, van egy jó képed vagy éppen csak mutatni akarsz másoknak egy érdekességet? Töltsd fel nekünk és ha elnyeri tetszésünket, mi megmutatjuk a fényképed, írásod vagy akár a videódat! Nincs más dolgod, csak küldd el e-mail-ben a fotókat a: kepkuldes@orszagkep.hu címre! A feltöltött képfájlok mérete ne haladja meg a 2 MB-ot! Ha videót küldenél, akkor a YouTube-ra feltöltött filmed linkjét küldd el nekünk! Az email tárgyában jelöld meg a fotó/film témáját, a helyszínt, ahol készítetted (persze a neved is, ha nem egyezik az email címeddel) és mi megmutatjuk itt, az ORSZÁGKÉP oldalán.