Az örvényesi strand nyugodt arca: Pető Piroska fotója

Nem túl nagy az örvényesi strand a Balatonnál.

Az ott lakók és akik gyakran strandolnak ott nyáron, jól tudják miről beszélünk. Mivel maga a strand és a panoráma is kiváló – tényleg, szinte családias hangulat van ott nyaranta -, ezért sokan szeretik és járnak el ide pihenni, fürödni, lazítani minden évben. Ezért persze zsúfolt is a strand, egy törölközőnyi helyet is nehéz találni a melegebb napokon nyaranta.

Pető Piroskától kaptunk egy fotót, ahol a strand nyugodtabb arcát mutatja meg. Ilyen ősz végén az elhagyatott, legendás örvényesi strand. Háttérben: a Sajkodi Öböl.

Az örvényesi strand nyugodtabb arca / Fotó: PETŐ PIROSKA
Az örvényesi strand nyugodtabb arca / Fotó: PETŐ PIROSKA

A képet köszönjük Pető Piroskának! Ha te is jártál egy jó helyen, láttál valami szépet, oszd meg velünk: a képeidet várjuk a kepkuldes@orszagkep.hu címre. Mi megmutatjuk itt, az ORSZÁGKÉP oldalain!

 

Notes

  • Küldj egy képet!

    Láttál egy szép kiránduló helyet, találtál egy jó éttermet, van egy jó képed vagy éppen csak mutatni akarsz másoknak egy érdekességet? Töltsd fel nekünk és ha elnyeri tetszésünket, mi megmutatjuk a fényképed, írásod vagy akár a videódat! Nincs más dolgod, csak küldd el e-mail-ben a fotókat a: kepkuldes@orszagkep.hu címre! A feltöltött képfájlok mérete ne haladja meg a 2 MB-ot! Ha videót küldenél, akkor a YouTube-ra feltöltött filmed linkjét küldd el nekünk! Az email tárgyában jelöld meg a fotó/film témáját, a helyszínt, ahol készítetted (persze a neved is, ha nem egyezik az email címeddel) és mi megmutatjuk itt, az ORSZÁGKÉP oldalán.