Így esznek szinte kézből a sirályok Balatonfüreden

 

Balatonfüredre mentünk a ragyogó februári napsütésben. Sokan sétáltak, nézelődtek, vagy csak napoztak a padokon  és élvezték a csodaszép időt, sokan viszont más elfoglaltságot találtak: sirályokat etettek. Kedvet kaptunk mi is, és etettünk.

FONTOS: arra ügyelni kell, hogy mit ad az ember enni ezeknek a madaraknak! Ha te is kipróbálnád, tájékozódj előtte, mert a kenyértől és más élelmiszerektől is megbetegedhetnek a madarak!

Nézd meg a galériát, utána egy kis zenés kedvcsinálót is mutatunk.

Notes

  • Küldj egy képet!

    Láttál egy szép kiránduló helyet, találtál egy jó éttermet, van egy jó képed vagy éppen csak mutatni akarsz másoknak egy érdekességet? Töltsd fel nekünk és ha elnyeri tetszésünket, mi megmutatjuk a fényképed, írásod vagy akár a videódat! Nincs más dolgod, csak küldd el e-mail-ben a fotókat a: kepkuldes@orszagkep.hu címre! A feltöltött képfájlok mérete ne haladja meg a 2 MB-ot! Ha videót küldenél, akkor a YouTube-ra feltöltött filmed linkjét küldd el nekünk! Az email tárgyában jelöld meg a fotó/film témáját, a helyszínt, ahol készítetted (persze a neved is, ha nem egyezik az email címeddel) és mi megmutatjuk itt, az ORSZÁGKÉP oldalán.