Szerzői jogok és felhasználási feltételek

 

Azzal, hogy Ön böngészi az orszagkep.hu  internetes magazin oldalait, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, vagy előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem: az orszagkep.hu weboldalon található tartalmak a CONTOUR MEDIA EVENT & PRODUCTION COMPANY Kft. (mint az orszagkep.hu,  internetes magazin kiadójának – továbbiakban: KIADÓ – ) kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.

A CONTOUR MEDIA EVENT & PRODUCTION COMPANY Kft. fenntartja az orszagkep.hu domain alá tartozó összes weboldal bármely részének, bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.

A KIADÓ előzetes, írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap/lapok egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, stb.) feldolgozása, másolása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – elmentheti merevlemezére, illetve kinyomtathatja. De ezekben az esetekben sem jogosult bármilyen, az orszagkep.hu oldalain megjelent tartalmaknak (vagy azok részleteinek) további felhasználására, terjesztésére, letölthetővé tételére és egyéb, bármi módon való kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A CONTOUR MEDIA EVENT & PRODUCTION COMPANY Kft. által üzemeltetett orszagkep.hu oldalai szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a kivágott részleteket pedig a nyilvánossághoz újraközvetíteni tilos. Tilos az orszagkep.hu lapjain megjelent tartalmakat a KIADÓ előzetes írásbeli engedélye nélkül tükrözni, azaz nyilvánossághoz bármilyen úton, bármilyen technológiával alkalmazott eljárással újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználások után, a KIADÓ büntető- és polgári jogi eljárást kezdeményez a jogosulatlan felhasználók ellen. A CONTOUR MEDIA EVENT & PRODUCTION COMPANY Kft. jogi úton követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

Az orszagkep.hu weboldalairól szöveget, cikkeket, azok részleteit, illetve fotókat, videókat – és azok részleteit -, információkat és egyéb tartalmakat átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő:
a) az eredeti információt nem módosítja
b) az orszagkep.hu oldalra való egyértelmű hivatkozást és utalás minden közlésnél feltünteti.

A hír- és képügynökségek orszagkep.hu lapjain felhasznált hírei és fotói szintén szerzői jogvédelem alatt állnak: tilos azokat akár eredeti, akár megváltoztatott formában bármilyen fórumon közölni, sugározni, továbbadni, számítógépen tárolni.

A CONTOUR MEDIA EVENT & PRODUCTION COMPANY Kft.  elkötelezetten törekszik a pontos és hiteles információk közlésére, ugyanakkor a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért nem vállal felelősséget.