Nézd meg a disznóvágást, aztán egyél-igyál az Etyeki Pikniken

  •   
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

A hagyományos borkóstolók mellett disznóvágáson vehetnek részt, valamint a helyi kézművesek termékeivel és azok elkészítésével is megismerkedhetnek a látogatók hétvégén – január 19-én – a téli Etyeki Pikniken.

Az etyeki piknik különlegessége, hogy a látogatók nemcsak helyi finomságokat kóstolhatnak, hanem a termelőkkel megismerkedve nyitott műhelyeken tanulhatják meg a recepteket. A hétvégén többek között a Gingalló csokoládéműhely is bemutatót tart, ahol a forró csokitól a csokinyalókáig számos finomságok megízlelhetnek majd az érdeklődők.

Hirdetés


forrás: etyekipiknik.hu

A  program összeállításánál az egész családra gondoltak a szervezők: míg a szülők a borkészítés fortélyaival ismerkednek vagy a kézművesvásárt fedezik fel, addig a legkisebbek fűtött termekben néznek majd filmeket. A gasztrosétányon nemcsak a délvidéki ízvilág szerint elkészített disznótoros étkekkel, hanem sváb és erdélyi finomságokkal, hagyományos magyar újévi ételekkel is várják az érdeklődőket.

Etyeken már járt az Országkép, itt írtunk róla.

(MTI)


  •   
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Hirdetés