A dégi Festetics-kastély

Nyáron jártunk Dégen, a Festetics-kastélyban és lenyűgöző parkjában. Akkor megírtuk a legendákat, amik a kastélyt övezik és bemutattuk a történetét is. Most összegyűjtöttük a képeket egy galériába, mert ilyen szép kastélyparkot ritkán láthatsz.

 

A dégi Festetics-kastély / Fotó: ORSZÁGKÉP
A dégi Festetics-kastély / Fotó: ORSZÁGKÉP
A dégi Festetics-kastély / Fotó: ORSZÁGKÉP
A dégi Festetics-kastély / Fotó: ORSZÁGKÉP

A kastélyt jelenleg felújítják. Érdemes kivárnod a felújítást és utána megnézni. Szép kirándulónapot tölthet el a család is itt, de egyedül is jó program. Kiváltképp, ha fotózni is szeretsz: itt találsz jó képeket, ebben biztosak vagyunk.

Notes

  • Küldj egy képet!

    Láttál egy szép kiránduló helyet, találtál egy jó éttermet, van egy jó képed vagy éppen csak mutatni akarsz másoknak egy érdekességet? Töltsd fel nekünk és ha elnyeri tetszésünket, mi megmutatjuk a fényképed, írásod vagy akár a videódat! Nincs más dolgod, csak küldd el e-mail-ben a fotókat a: kepkuldes@orszagkep.hu címre! A feltöltött képfájlok mérete ne haladja meg a 2 MB-ot! Ha videót küldenél, akkor a YouTube-ra feltöltött filmed linkjét küldd el nekünk! Az email tárgyában jelöld meg a fotó/film témáját, a helyszínt, ahol készítetted (persze a neved is, ha nem egyezik az email címeddel) és mi megmutatjuk itt, az ORSZÁGKÉP oldalán.