Balatonboglár, a Gömbkilátó. Németh Zsolt fotói

 

Lenyűgöző képeket kaptunk a balatonboglári Gömbkilátóról. Mágikus hely, amit nemcsak a helyszín tökéletes elhelyezkedése miatt, de felejthetetlen panorámájáért is látnod kell!  Németh Zsolt fotói következnek. Munkáiról a jövőben is részletesen beszámolunk: érdemes megnézni a képeit!

 

Ezúton is köszönjük a képeket, várjuk a további munkákat!

Ha te is jártál egy jó helyen, láttál valami szépet, oszd meg velünk: a képeidet várjuk a kepkuldes@orszagkep.hu címre. Mi megmutatjuk itt, az ORSZÁGKÉP oldalain!

Notes

  • Küldj egy képet!

    Láttál egy szép kiránduló helyet, találtál egy jó éttermet, van egy jó képed vagy éppen csak mutatni akarsz másoknak egy érdekességet? Töltsd fel nekünk és ha elnyeri tetszésünket, mi megmutatjuk a fényképed, írásod vagy akár a videódat! Nincs más dolgod, csak küldd el e-mail-ben a fotókat a: kepkuldes@orszagkep.hu címre! A feltöltött képfájlok mérete ne haladja meg a 2 MB-ot! Ha videót küldenél, akkor a YouTube-ra feltöltött filmed linkjét küldd el nekünk! Az email tárgyában jelöld meg a fotó/film témáját, a helyszínt, ahol készítetted (persze a neved is, ha nem egyezik az email címeddel) és mi megmutatjuk itt, az ORSZÁGKÉP oldalán.