A vértesi emlékerdő, ahol a természetben nyugodhatnak a halottaink

 

Nemrég a Vértesben jártunk, ahol egy különleges jelenséggel találkoztunk. Nézd meg te is az emlékerdőt, ahol a természet részei lehetnek elhunyt hozzátartozóid.

Amikor elindultunk ide, még nem tudtuk mit gondoljunk erről a Magyarországon még szokatlan temetkezési szokásról. Amikor eljöttünk – és miután láttuk az emlékerdőt -, elgondolkodtunk: talán nem is rossz ez így. Talán nem baj, ha van lehetőségünk megválasztani, hogy hol nyugodjunk halálunk után. Végtelen csend és nyugalom. A természet csendje.

Nézd meg te is a galériát, amit a cikkből csináltunk neked: mi így láttuk a vértesi Emlékerdőt.

Notes

  • Küldj egy képet!

    Láttál egy szép kiránduló helyet, találtál egy jó éttermet, van egy jó képed vagy éppen csak mutatni akarsz másoknak egy érdekességet? Töltsd fel nekünk és ha elnyeri tetszésünket, mi megmutatjuk a fényképed, írásod vagy akár a videódat! Nincs más dolgod, csak küldd el e-mail-ben a fotókat a: kepkuldes@orszagkep.hu címre! A feltöltött képfájlok mérete ne haladja meg a 2 MB-ot! Ha videót küldenél, akkor a YouTube-ra feltöltött filmed linkjét küldd el nekünk! Az email tárgyában jelöld meg a fotó/film témáját, a helyszínt, ahol készítetted (persze a neved is, ha nem egyezik az email címeddel) és mi megmutatjuk itt, az ORSZÁGKÉP oldalán.